Chute Causeway, близо до Tidcombe, Wiltshire: Англия - 10 Август 2013Нов Житен Кръг в Chute Causeway, близо до Tidcombe, Wiltshire, Англия от 
10 Август 2013г.

Достъп разрешен. Дарение от £ 3Видео:


Опит за тълкувание на Житния Кръг - Мая 


10 август е със Слънчев печат “Буря” и с Тон 10 – Тонът на Проявлението,
от Вълната на Кучето (1-13 август)
Слънчевият печат “Куче” означава Любов, Сърце, Преданост

Изобразени са 6 човешки фигури, които приличат на пионки...

Хората са разделени, изолирани един от друг, всеки стои на голямо разстояние от другия, обгърнат от тъмня броня на тъмни мисли, гняв.
Хората са се насочили един срещу друг като стрели.
Всеки е като стрела, наострен, човек-стрела, човек-копие, човек брониран, който не усеща нищо и никого,

Хората са разединени, няма връзка между тях, всеки е сам за себе си,

Острието на всеки е насочено към острието на другия отсреща.

Хората са се наострили и са насочили своя гняв към центъра (правителството?), мислейки, че по този начин ще успеят да постигнат победа.

Но понеже всички са в кръг, острието (оръжието, гневът) на всеки един човек в крайна сметка е насочено срещу друг човек, пак от същия народ. Т.е. хората са се насочили един срещу друг, воюват един срещу друг.

А всички сме едно, всички сме един народ.

Може би така изглеждат нещата, погледнати отгоре.

Всеки е като едно торпедо, като един остър клин.
Клин клин избива ;-(...
Всеки е като една буреносна мълния...

Всяка една фигура може би символизира разделението на обществото на отделни «партии» и как тези партии само воюват помежду си...

В същото време всеки изглежда като една пионка, пешка. Пешката е най-слабата фигура в шахмата. Така е, когато хората са разединени.

Но бурята разчиства облаците (тъмнината), постепенно Слънчевата енергия на Любовта навлиза в пространството, в телата на хората, в душите им.

Енергията на Любовта се проявява като слънчева пътека, която по пътя си разтваря тъмнината, тъмните облаци. И хората постепенно започват да просветляват отвътре. Някои хора вече са наполовина светли.

Тънка светла нишка, светъл кръг, минава през главите (съзнанията) на хората – за да получат просветление ;-). Да се осъзнаят. Да разберат, че всички хора сме едно общо съзнание.
Диаграми на Житния Кръг:Източник

0 коментара:

Публикуване на коментар