Житни Кръгове - ВъведениеВъведение


Здравейте, вие достигнахте до сайта Crop circle connector. Този сайт е буквално най-големият сайт за житните кръгове в интернет. На този сайт ще намерите информация, която да задоволи всички ваши нужди, включителни и международна база данни за житните кръгове.

Житните кръгове, които ще видите като част от този сайт, са реални събития, които се появяват в полята със зърнени култури по целия свят, и техният произход е неизвестен.

Фермерите във Великобритания си спомнят за прости обикновени кръгове, появяващи се в техните земи от поколения. Британските медии съобщават за пръв път за житните кръгове в началото на 1980 г. От 1990 г. житните кръгове разчупиха общественото съзнание като новия феномен, променящ се от прости кръгли форми, до огромни и сложни геометрични фигури. Житните кръгове са явление от световен мащаб, и всяка година постъпват нови доклади от все повече страни. Въпреки това, основното съсредоточаване на събитията се намира в Южна Англия, най-вече около
древни обекти като Стоунхендж, Ейвбъри и Силбъри Хил (най-голямата могила в Европа, създадена от човек).

Въпреки, че има много теории за създаването им, никой не е успял да обясни как точно са направени кръговете. Но може би едно от най-убедителните доказателства идва под формата на видеозапис, показващ малки ярки топки от бяла светлина в и около житните кръгове. Много от тези светлини са заснети поред бял ден, и изглежда, че обектите се движат целенасочено и с интелект; може би това подсказва за вероятна връзка между тези топки от светлина и образуването на житните кръгове.

Извършван е научен анализ на растителни проби, взети от житните кръгове. Изследванията на американския биофизик д-р Уилям Левърхууд предполагат, че някакъв ефект от микровълнова енергия е използван при създаването на житните кръгове. От изследователите на житните кръгове все повече се изисква да използват творческа и новаторска мисъл като част от техния изследователски процес. Някои текущи полеви изследвания използват медитация, светлини и музикални звуци в опитите си да контактуват по нов начин, ако се смята, че житните кръгове са
заимодействие с човешкия ум.

Каквото и да са житните кръгове, те озадачават, раздвижват мисълта и вдъхновяват хора от всички краища на света. За запознатите с тях, техният живот се е променил завинаги, с нарастващото разбиране, че ние живеем в свят, който е безкрайно по-сложен и загадъчен, отколкото някога бихме могли да си представим.

Този сайт е посветен на това, да запознае вас (светът), с най-новите и най-мащабни новини и информация за житните кръгове, веднага след като са се случили. Ние включваме доклади за всички нови образувания с висококачествени снимки от някои от най-изтъкнатите изследователи и фотографи.

Британските житни кръгове се появяват в полята от месец април до късния август. През този сезон ние ще ви предложим най-актуалната информация и снимки, намерени където и да е. Разбира се, ние разчитаме на вас също така да докладвате информация веднага щом се появи, така че да можем да поддържаме нашата база данни възможно най-точна. Можете да изпращате вашите доклади и снимки на нас, тук, в сайта.

Надяваме се, че този сайт ще бъде отворен прозорец за тази най-впечатляваща от съвременните загадки, и ще бъде място за срещи и споделяне на ентусиастите от цял свят, заинтересувани от житните кръгове.

Източник

Превод: Борислав Бориславов 


2 коментара:

  1. http://pazardjik.marica.bg/article/read/67261

    ОтговорИзтриване
  2. https://www.facebook.com/AbsolutVodkaBulgaria/videos/vb.159429854070344/1758757330804247/?type=2&theater

    ОтговорИзтриване