Silbury Hill (2), близо до Avebury, Wiltshire: Англия - 8 Август 2013Днес, 8 август в Англия се появи нов Житен Кръг във форма на двойна спирала. Кръгът се намира в Silbury Hill, близо до Avebury, Wiltshire. 

Фермерът е помолил никой да не влиза в нивата!


Житният кръг се е появил в ден 8-8 по грегорианския календар. А по календара на маите Цолкин това е ден със Слънчев печат "Земя" и с Тон 8! Тон 8 се нарича “Галактически” и този житен кръг във вид на двойна спирала много наподобява галактика ;-).

Според календара Цолкин числото 8 играе голяма роля за Земята сега. На 26 юли започна новата година, която е със Слънчев печат “Семе” и с Тон 8 – Галактическият Тон на Интегритета и Хармонизацията.


Ето едно по-подробно описание на Тон 8:

Тон 8 - Галактическият тон на интегритета, хармонизация

Галактика. Творческият импулс е достигнал кулминацията и се предава на Галактическата решетка. Започва процесът на физическото проявление в действие.

Тон 8 – това е създаването и формирането отново на цялостната структура. Външният свят започва да приема форма, като се изчиства вследствие на постоянно въвеждане на намеренията на еволюцията и развитието. Отново се открива границата между Духа и Формата.

Цялостност. Хармонизация. Моделиране

Като прокараме каналите на настройката, ние придобиваме цялостност. Това е хармонизация на нашите действия с това, което за нас олицетворява Висшата Истина. Тази цялостност ни позволява да магнетизираме само положителните аспекти на нашия живот. Това изисква от нас пълнота на осъзнаването, преданост и тясна взаимовръзка със своето истинско «Аз» и с Великия План на Божествения Миропорядък.

Тон 8 ни разкрива как да моделираме целостта на нашата действителност, за да споделим това виждане с другите хора. Така се разкриват все по-обхватни нива на хармонията.0 коментара:

Публикуване на коментар