Житен кръг е открит на 7 август 2013 в Холандия - Gold Flower Dike Road, Hoeven




За откриването на този житен кръг разказва Нанси Талбот (Nancy Talbott) от BLT Research (свободен превод):

Този житен кръг отново е открит от холандския медиум Робърт ван ден Брьоке (Robbert van den Broeke) в сътрудничество с Рой Бошман (Roy Boschmann). Робърт е имал доста ясна идея къде се е появила новата формация. Досега в тази област никога не е имало житен кръг и там има много малки селски пътища. Когато се приближили, Робърт “видял” (с “третото си око”) формация, която се състояла от пръстен с много кръгове с различен размер около него, за което той казал на Рой.


След като търсили доста време по различни селски пътища, те най-накрая намерили точния път. Било много тъмно и било трудно да се види новата формация. Когато се приближили до точното поле, Робърт видял (отново с “третото си око”) голям бял диск. Робърт казал, че има усещането, че това е “кораб-майка”, който виси над полето, а от него се спускат светлинни кълба.


Робърт почувствал също така много ясно масивно “алфа съзнание”, във вид на нещо като "полуптица-получовек", със сиви пера и с човка, подобно на орел, но с много висок човешки интелект. Робърт почувствал, че това създание е “лидер” във вселената, нещо от рода на “висше същество”, и той също така имал неясен спомен, че някак си "познава" това съзнание и го е срещал по-рано, може би в детството си.


Робърт и Рой усетили присъствието на “въртяща се” енергия, нещо като голям вихър, когато влезли в полето, и Робърт усетил леко замайване и пробождане в ръцете - усещания, които мнозина други често имат в нови кръгове, когато енергията е силна. Робърт също така разказва, че се е чувствал “защитен" в енергията на тази странна “извънземна същност птица-човек”.


Фермерът-собственик на това поле не разрешава публичен достъп до тази формация и Робърт моли да се уважава неговото желание.



Източник

Превод: Мая

0 коментара:

Публикуване на коментар