Мирен от Сириус за житните кръгове и за България



Багрина Кларк:

Тeзи дни писателката Багрина Кларк е получила от своя канал Мирен от Сириус следната информация за житните кръгове в отговор на нейно запитване (публикува се с нейно разрешение):

“Ние сме, Багрина. Правим тези кръгове от години, за да дадем знаци на земните хора.

Да, те са тип мандали и излъчват енергии с определена честота. Всяка честота има предназначение да помага на Земята.

Пречистваме негативните енергии и учестяваме вибрацията на Земята и на част от хората.

Хармонията във фигурите съдейства, за да се създаде хармония в земните енергии и между хората.

Различните фигури влияят на различни земни елементи – въздух, вода, почва – и неутрализират енергиите, които са ги замърсили.
Влияят също и на човешката аура и чрез нея на физическото тяло.

Сега сме много активни заради прехода, през който минава Земята. Много цивилизации помагат на Земята. Ние сме от Сириус. Работят и групи от Централното Слънце и от Венера.

По принцип фигурите нямат за цел да предсказват събития, а влияят енергийно на Земята и на хората. Няма значение къде ги позиционираме, те работят за цялата Земя.

Всеки от групите има собствено име, самите групи нямат имена. Аз съм Мирен от Сириус.

Правим фигурите чрез фина висока вибрация, като предварително има създаден шаблон, който проектираме върху житата, без да повреждаме растенията. Житото е най-подходящо като вибрация за създаване на кръговете.

Колкото до България – да, основен проблем е разделението, но вече текат процеси на обединение и статуквото ще бъде променено чрез нови хора в управлението.

България е много специално място за планетата. Вярно е, че промените на света ще тръгнат от нея. Те вече са започнали, но текат по тайни канали.

Засега не се виждат на повърхността, но скоро ще се проявят нови тенденции, свързани с духовността. Те ще преобразят вашия свят.”

0 коментара:

Публикуване на коментар