Cavallo Grigio, Robella, Asti: Италия - 30 юни 2013Житен Кръг в Cavallo Grigio, Robella, Asti: Италия на 30 юни 2013Някои коментатори смятат, че тук с ASCII кодове са изобразени знаците на 4 химически елемента:

K - калий, H – водород, D – деутерий, S – сяра


Други свързват този житен кръг в Италия с термогенератора E-Cat на италианеца Андреа Роси. Този термогенератор работи на принципа на студения синтез, като се използва реакция, при която от никел и водород се синтезира мед.

Коментаторите смятат, че с този житен кръг, точно в родината на Андреа Роси, ни се предлага нова реакция на студен синтез, при която от сяра, водород и деутерий се синтезира калий, като се добавят и 6 други протона или неутрона. Това би дало изобилие от чиста електрическа енергия за всеки на Земята! Такава реакция засега няма в нито един учебник, трябва тепърва да се тества.


Също така този житен кръг много наподобява символа, наречен “Kitab al-Aqalim”
от средновековната Ислямска алхимия. Този древен символ означавал превръщане 
на един елемент в друг, както вероятно ни се предлага тук: 
превръщане на сяра, водород и деутерий в калий.Видео:

Житният кръг в Робела, Италия, от 30 юни тази година, представен интересно чрез Google Earth ;-)


Множество източници!

Специални благодарности на Мая за информацията.

1 коментар:

  1. още в началото на статията бие на очи следното: "знаците на 4 химически елемента". Освен сяра ,калий и водород друг ХИМИЧЕН елемент не открих. За писателя, бягал от час по химия ще уточня, че водорода има всъщност 3 изотопа. Протий, деутерий и тритий.

    ОтговорИзтриване