Житен кръг в Холандия, Standdaarbuiten, близо до Oudenbosch - 30.07.2013



Житен кръг в Холандия, от вчера, 30.07.'13г.

в Standdaarbuiten, близо до Oudenbosch:



Фоторепортаж за житния кръг от 30 юли – Standdaarbuiten, Холандия:


На личния си сайт за житни кръгове холандката Janet Ossebaard разказва любопитни подробности за житния кръг, който беше открит в Холандия на 30 юли в Standdaarbuiten, близо до Oudenbosch. Ето нейният разказ в свободен превод:

“Нашият холандски медиум Robbert Broeke (Робърт Брьоке) имал постоянно усещане от няколко дена и след обяд на 30 юли той и Roy Boschman (Рой Бошман) посетили формациите, които се бяха появили по-рано. Като се приближили до 6-тата холандска формация, Robbert усетил силното присъствие на създателите на житните кръгове. С Третото си око той видял триъгълна форма и знаел, че това се кани да слезе долу в далечния край на полето. Но по това време там все още нямало нищо...

Рой прекарал останалата част от деня с Робърт. Към 23.30 ч. непрестанното усещане се завърнало с голяма интензивност. Те се качили в колата и отишли в селото Standdaarbuiten (мястото на 6-тата формация), паркирали колата и влезли в полето. Робърт видял два неясни диска над полето, които висели един над друг. Рой не ги видял, може би те са били енергийни по природа. Като стигнали далечния край на полето, там имало съвсем прясна нова формация с триъгълна форма.

Това е една от най-големите формации, които някога са се появявали около Робърт. Триъгълникът бил заобиколен от 15 големи кръга: 5 на всеки ъгъл, всеки от които има много красив център (това те забелязали на следващия ден сутринта, когато се върнали да разгледат кръга на дневна светлина).

Според Робърт тази формация има силна, мощна енергия. Той предупреждава, че някои хора могат да почувстват налягане върху гръдния кош, или дори да им прилошее. Но формацията определено е лечебна. Физически оплаквания могат да изчезнат след посещение на тази формация.

Тази формация се състои от три пътеки, с ширина 1.3 метра и дължина 15 метра. Най-големите кръгове са с диаметър около 10 метра. Най-малките са с диаметър около 3 метра.

Нивата е била отворена за посетители още след появата на 6-тата холандска формация. Моля спазвайте етикета за житните кръгове, когато посещавате тази формация, и моля оставете дарение за фермера. Благодаря ви!”

Превод: Мая


Източник

0 коментара:

Публикуване на коментар